marți, 13 iulie 2010

e simplu sa traim

Existăm! realizam sau nu...percepem existenţa noastră ca pe un deja-vu,ca pe ceva ce ne-a fost dat...si ne-a fost dat!...iar noi de cele mai multe ori nu înţelegem nimic!
Alergăm în fiecare zi după ceva...bani(ar răspunde cei mai mulţi dintre noi)care sa ne asigure ce?Un trai mai bun!eterna replică.Suntem mai fericiţi asa?Nu cred...exista momente cînd realizam ca nu ştim sa ne bucurăm de ce avem.Si fiecare avem ceva! oricît de "săraci" ne considerăm noi sau alţii.Hai sa nu mai privim peste gard, sa privim cu atenţie ceea ce ne aparţine.
"Ce ne aparţine" deja îţi induce o anumită stare.Îţi aparţine ceva, oricît de mic: o floare, un animalut, un copil...
Sa le privim in tacere si sa incercam in acele momente sa ne rupem de realitate.Este un exercitiu incercat, care da rezultate cu siguranta!Sa lasam lumea asta agitata citeva momente departe de noi. Prea multe informatii vin peste noi in fiecare zi si nu ne ajuta cu nimic.
Deci, "existam" toti! Dar sa o facem frumos, sa ne bucuram de simplitatea lucrurilor, sa cautam satisfactia in gesturile simple.Da o bucata de paine unui catelus de pe strada si cu siguranta ochii lui te fac sa te simti util!!
Cam atit cu filozofia!! Multi vor spune ca sint cu capul in norisi se vor intreba cum de mai pot sa visez in vremurile astea? Uite ca se poate!!
Si cred ca visele astea cu ochii deschisi, ma fac sa dorm mult mai bines i a doua zi sa merg la serviciu ca orice om!! Incercati si voi sa visati , nu aveti ce pierde!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu