vineri, 16 iulie 2010

Credem in farmece?

Daca ar fi venit cineva sa imi spuna despre situatii in care oamenii pot suferi de pe urma farmecelor, poate as fi crezut , undeva la 25%
Imi amintesc de vremea cind stateam, copil fiind, seara si povesteam tot felu de povestioare ciudate ce aveau un impact teribil asupra mintii noastre infantile!
Dar acum ce sa mai cred cind vad linga mine un om ce sufera teribil?! Intr-adevar, sint doar presupuneri legate de vraji si farmece.Dar, doar presupuneri sint si diagnosticele date de medici.S-a pornit de la diverse boli infectioase, au urmat cele neurologice si culminind cu cele genetice, cu trecere prin cele profesionale. In asemenea situatii, oare ce - sau pe cine -sa mai credem? Desi este un foarte mare pacat, in cazul de care va spun s-a mers si la prezicatori, raspunsul primit fiind unul foarte transant:persoanei in cauza i s-au facut vraji(farmece)!!
Mi-e foarte greu sa cred ca in secolul acesta mai sint astfel de practicisi ca mai au si efect!!
Preotii spun(si ii cred )ca daca avem credinta, vrajile nu se pot lipi de noi!Satana nu e mai puternic decit Dumnezeu!!NU poate sa faca nimuc!
Suferintele provocate de aceste"porcarii" sint cumplite!Intr-un timp relativ scurt te transformi dintr-un om normal intr-o leguma!!
Acum, cind vad asa ceva linga mine, ma cutremur!! Dar oare chiar vrajile sa fie cauza?
Cit de tare poti sa urasti pe cineva incit sa recurgi la asemenea siretlicuri?Sau chiar nu realizezioca te afunzi intr-un pacat cumplit?
Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva!!!Totul depinde de noi, de credinta noastra!!
Daca-L iubim pe Dumnezeu atit de mult incit sa fim convinsi ca nu se pot lipi de noi "spurcaciunile" facute de diferite persoane, atunci cu siguranta sintem feriti!
Alegerea ne apartine!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu